Yalıköy Ortaokulu

(0__) ___-____
Yalıköy M.Turgut Özal C. 3629 S. Didim/AYDIN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Biz, idareci ve öğretmenler bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Başarılar
2021-2022 Yılı; Anadolu Lisesi : 19 İmam Hatip Lisesi :1 İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Programı : 1 Meslek Lisesi :7 Sınavla Alan MeSlek Lisesi : 6 Diğer :8
Öğretim Şekli :Sabah
Şehir içi Minibüs Hattı çalışmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Yalıköy mahallesi Didim ilçesinin 7 km kuzeyinde, Ege Denizinin 1 km doğusunda tepelik taşlık bir arazi üzerindedir.Yolu Orman kampı mevkiinde Söke-Didim yolu ile birleşmektedir.Söke ilçesine 47 Km ,Aydın İline 97 Km uzaklıktadır.