May

Okulumuz Matematik Öğretmenlerinden Mehmet DÖNMEZ' in organize ettiği , Okulumuz idaresininde desteği ve Didim İlçe Kaymakamlığı'mızın izni ile  altıncı ve yedinci sınıflarımızdan öğrencilerimiz ile İzmir İlimiz Selçuk İlçemizde bulunan Efes Antik Kenti' ni ve ardından Ali NESİN Matematik Köyü'nü ziyaret ettik.  aşağıdaki karelerde öğrencilerimizin Ali NESİN Matematik Köyü ziyaretinden fotoğraflar görmektesiniz.

May

Okulumuz Matematik Öğretmenlerinden Mehmet DÖNMEZ' in organize ettiği , Okulumuz idaresininde desteği ve Didim İlçe Kaymakamlığı'mızın izni ile  altıncı ve yedinci sınıflarımızdan öğrencilerimiz ile İzmir İlimiz Selçuk İlçemizde bulunan Efes Antik Kenti' ni ve ardından Ali NESİN Matematik Köyü'nü ziyaret ettik. aşağıdaki karelerde öğrencilerimizin Efes Antik Kenti ziyaretinden fotoğraflar görmektesiniz.